Saltar apartados

Sobre ua:emprende

 

Què és ua:emprèn?

És un programa de foment de l'empreniment promogut pel Vicerectorat d'Investigació, Desenvolupament i Innovació i pel Vicerectorat d'Estudiants.

Quins objectius persegueix?

Que cada vegada siga major el nombre d'empreses innovadores i sostenibles que sorgeixen des de la Universitat d'Alacant.

A qui es dirigeix?

Al personal investigador, estudiants, titulades i titulats de la Universitat d'Alacant.

Com?

Conjuminant forces i aglutinant sota un mateix paraigua totes les iniciatives que, des dels diferents centres, serveis i unitats, es duen a terme amb l'objectiu de promoure l'emprendimiento en la UA; dissenyant una sèrie d'accions comunes encaminades a:

  • fomentar la cultura emprenedora entre la comunitat universitària,
  • madurar les idees empresarials
  • impulsar i engegar les iniciatives més properes al mercat. 

Motivació

La Universitat d'Alacant compleix, en el curs 2014/2015, 35 anys d'una trajectòria en la qual s'han sumat innombrables assoliments científics i acadèmics. En aquests 35 anys, la institució universitària ha sigut observadora i partícip dels processos socials i econòmics que han transformat la societat alacantina, dotant-la de recursos de coneixement, tecnologia i ciència capaces de fer-la més dinàmica, oberta, moderna i global. 

No obstant açò, és precisament en l'actualitat, en el moment en què s'estan produint canvis i transformacions socials i econòmiques que afecten al conjunt de la societat, quan el paper de la Universitat es veu reforçat davant la necessitat d'aportar solucions que contribuïsquen a catalitzar els processos d'adaptació i desenvolupament de les activitats econòmiques que possibiliten el restabliment de l'ocupació i el benestar.

 

La Universitat, que sempre ha constituït un reservorio de ciència i tecnologia, ha de jugar un paper rellevant en la promoció de noves empreses innovadores i sostenibles. L'emprendimiento és avui dia, no solament una opció o alternativa per al desenvolupament professional i personal de la nostra comunitat universitària, sinó una demanda econòmica i social que la nostra Universitat vol contribuir a satisfer impulsant i comprometent-se amb les emprenedores i els emprenedors.

Conscient d'açò, en els últims anys la Universitat d'Alacant s'ha bolcat a intensificar les seues accions en matèria d'emprendimiento, assumint un nou rol com a Universitat Emprenedora, un rol que s'intensifica ara amb l'engegada del programa ua:emprèn.

 

Video de presentació del projecte ua:emprèn

 

 

Projecte ua:emprende


Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Twitter: https://twitter.com/ua_emprende

Facebook: https://www.facebook.com/uaemprende

E-mail: uaemprende@ua.es

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464