Saltar apartados

PREMIS IMPULS 2021

PREMIS IMPULS A INICIATIVES EMPRESARIALS INNOVADORES 2021


Dirigit a:
 • PDI: personal docent i investigador de la UA.
 • Doctores i doctors: persones que han obtingut el seu títol de doctora o doctor per la UA amb posterioritat a l'any 2015.
 • Estudiants: persones matriculades en ensenyaments oficials de la UA en el curs 2020-2021.
 • Titulades i titulats: persones que han obtingut una titulació oficial de la UA amb posterioritat a 2015.

 

Modalitats de participació:
 • Modalitat A: Projectes empresarials, promoguts per PDI, doctores i doctors o estudiants de doctorat, l'objecte del qual siga l'explotació comercial de resultats d'investigació de la UA a través de la creació d'una empresa que complisca les condicions per a ser aprovada com a Empresa de Base Tecnològica de la UA.
 • Modalitat B: Projectes empresarials, promoguts per estudiants o titulades i titulats

 

Premi Impuls UA

Modalitat A

La UA podrà destinar fins a 12.000 € per a un màxim de dos projectes. El premi es farà efectiu quan es constituïsca l'empresa.

Modalitat B

La UA atorgarà dos premis de 2.000 € cadascun.

 

Premi Impuls FPCA

Dos premis de 3.000 €, en la MODALITAT A, i dos premis de 2.000 € en la MODALITAT B als projectes que hagen sigut guardonats amb el premi IMPULS UA. Aquests premis s'atorgaran a l'empresa una vegada que es constituïsca i es vincule al Parc Científic d'Alacant. Addicionalment, la FPCA podrà oferir a dos d'aquests projectes premiats la possibilitat d'utilitzar fins a dos llocs per projecte en l'espai Innospace durant sis mesos a partir de la comunicació del premi.

 

Altres premis

A més, tots els projectes, independentment de la modalitat podran optar als següents premis:

- Premi Emprenedoria Social de la Fundació Mediterráneo i Càtedra de Responsabilitat Social de la UA.

Se seleccionarà d'entre tots els participants, el projecte que siga susceptible de generar un major impacte social positiu. El premi consistirà en la prestació de serveis d'orientació i perfeccionament del vessant social del projecte, així com de suport a la implantació d'un model econòmic de gestió sostenible per a la seua posada en marxa, durant un termini de sis mesos. La Fundació Mediterráneo posarà a la disposició de l'equip emprenedor un espai de treball durant sis mesos.

- Premi Vicerectorat de Transformació Digital.

S'atorgarà un premi de 1.500 € al projecte més innovador que incorpore l'ús d'una app mòbil.

- Premi Accessibilitat.

El Vicerectorat d'Estudiants i Ocupabilitat atorgarà un premi de 1.500 € al projecte que, de manera evident, haja contemplat l'accessibilitat, ja siga en l'àmbit de productes, serveis, persones o entitats, com a característica essencial d'aquest.

- Premi Càtedra Germà Bernàcer de la UA.

S'oferirà als premiats en cada modalitat, serveis de mentorizació i tutorització per professionals socis del Fòrum de Debat Econòmic Germà Bernàcer, durant un període de sis mesos.

Addicionalment, les persones premiades en la Modalitat B, Premi Accessibilitat i Premi Vicerectorat de Transformació Digital, podran rebre tutela i seguiment per a la maduració del seu projecte, a més d'un espai en el Centre de Creació d'Empreses, vinculat a la Fundació General de la Universitat d'Alacant, per un període màxim d'un any, comptat a partir de la comunicació de la decisió del jurat. Per a això, comptaran amb un premi addicional de 1.650€ per projecte.

______________________________________________________________________________________________________________

Com a activitat complementaria ua:emprende et convida a participar en les diferents activitats que t'ajudaran en l'elaboració dels documents que has de presentar per als Premis IMPULS i per a consolidar la teua idea de negoci.

Més informació: Butlletí Oficial de la UA, 14 d'abril de 2021

 

INSTRUCCIONS PER A LA PRESENTACIÓ DE SOL·LICITUDS

El termini de presentació de sol·licituds romandrà obert des de l'1 de maig al 20 de juny.

El representant del projecte haurà de tenir un mail de la Universitat d'Alacant amb accés a UACloud

Exemple de formulari d'inscripció

 1. Accedir a UACloud.
 2. Entrar en l'apartat eAdministración - Tràmits - Generals
 3. Seleccionar la sol·licitud als Premis Impuls a iniciatives empresarials innovadores
 4. Emplenar el formulari de sol·licitud i prémer ENVIAR
 5. Apareixerà un resum de les dades i prémer ENVIAR per a donar per finalitzada la primera part del procés

Per a la Modalitat B, Premi Vicerectorat de Transformació Digital o Premi Accessibilitat, realitzar obligatòriament la inscripció en la plataforma Santander X

INSTRUCCIONS INCRIPCIÓ SANTANDER X

Les persones que vulguen participar en la Modalitat B, en el Premi Vicerectorat de Transformació Digital o en el Premi Accessibilitat, a més de presentar la seua sol·licitud en la UA seguint exactament les instruccions especificades en aquesta pàgina, hauran de registrar-se en la plataforma https://www.santanderx.com/ i inscriure's en la convocatòria "Premios IMPULSO de la Universidad de Alicante a iniciativas empresariales innovadoras 2021".

  Fins al 6 de juliol de 2021

 

ENLLAÇ DIRECTE A LA INSCRIPCIÓ

____________________________________________________________________________________________________________________________________________

Per a més informació o ajuda, telefonar a Loren 965909883 o Mª José 965903752, o enviar un mail a uaemprende@ua.es amb l'assumpte: PREMIS IMPULS.

 

 

 

Projecte ua:emprende


Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Twitter: https://twitter.com/ua_emprende

Facebook: https://www.facebook.com/uaemprende

E-mail: uaemprende@ua.es

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464