Saltar apartados

Van emprendre amb èxit!!!! T'animes a intentar-ho?

 

Presentació

Dijous que ve 11 de Desembre de 2014 a les 12:30 hores tindrà lloc en el Saló d'Actes de l'Escola Politècnica Superior de la Universitat d'Alacant la Jornada 'Van emprendre amb èxit!!!! ¿t'animes a intentar-ho?'

 

Programa

 

12:30 | Presentació

  • María Jesús Pastor Llorca - Directora de Secretariat de Transferència de Coneixement.

 

12:35 | Raons per a emprendre

  • Eduardo Manchón -Cofundador de Panoramio.com -, una mashup dedicada a exhibir les fotografies de llocs o paisatges que els propis usuaris creen i georreferencien. Les imatges que compleixen certs requisits poden ser vistes a través del software Google Earth.
  • Andrés Torrubia -Cofundador de Fixr.com-,  un marketplace de serveis locals que opera a EUA.

 

12:50 | Experiències Emprenedores

  • Beatriz Cerrolaza - Fundadora d'Allise Devices,  spin-off de la Universitat Politècnica de Madrid. Els fundadors, experts en tecnologia fotònica, han desenvolupat una tecnologia antifalsificació basada en una pel·lícula flexible i extremadament prima, resistent, i transparent a la llum natural. Sembla una simple làmina de plàstic però  és un instrument infalible per a evitar les imitacions. 
  • Montserrat Robles - Fundadora de Veratech for Health, spin-off de la Universitat Politècnica de València. Aquesta empresa de solucions software orientada al sector de la Salut i les Ciències de la Vida aplica tècniques d'Informàtica Biomèdica per a l'ajuda al diagnòstic, gestió de la informació de la salut i presa de decisions, formalització del coneixement mèdic, mineria de dades, ajuda a la decisió mèdica basada en biobancs, etc. 
  • Pablo Sánchez - Cofundador de Saldum Ventures, empresa que va passar per la tercera edició del programa YUZZ Alacant, a través de la qual s'han creat les marques Miss Hamptons, Hawkers, Wolfnoir i Knockaround Europa.

 

13:20 | Zoom sobre experiències

 

Inscripció 

Per a inscriure't -¡és gratis!- has d'enviar un correu electrònic a uaemprende@ua.es. Assistència limitada a l'aforament de la sala.

 

 

Projecte ua:emprende


Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Twitter: https://twitter.com/ua_emprende

Facebook: https://www.facebook.com/uaemprende

E-mail: uaemprende@ua.es

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464