Saltar apartados

Desayuno técnico. Fuentes de financiación para Startups y EBTs

Dijous que ve 19 de juliol de 2018, en la Seu de Banc Sabadell situada en Av. Oscar Espla, 37 03007 Alacant, en horari de 9:45h a 12:00h durem a terme el "Desdejuni tècnic. Fuentes de finançament per a Startups i EBT´s".

En est desdejune-taller es veuran les diferents fases que habitualment viuen les empreses innovadores i tecnològiques des de la perspectiva financera, així com un repàs sobre les principals fonts de finançament que existeixen per a les startups i les fases en les quals solen tenir major interès en l'acompanyament financer i inversor i les característiques bàsiques de les eines de suport econòmic que plantegen.

Serà impartit per Angel Buigues Pérez, Diplomat en ciències empresarials i Llicenciat en ITM per la UV, titulació d'Expert en Banca Comercial LAUDE per la UB. Treball en Banc Sabadell des de 2007, exercint funcions relacionades amb la banca per a pimes i empreses, des de 2014 vinculat al programa BStartup de Banc Sabadell i des de 2015 com BStartup Advisor en la Direcció territorial Aquest (C.Valenciana, Murcia i Balears), treballant dia a dia amb startups i EBT's.

INSCRIPCIÓ

Projecte ua:emprende


Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Twitter: https://twitter.com/ua_emprende

Facebook: https://www.facebook.com/uaemprende

E-mail: uaemprende@ua.es

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464