Saltar apartados

Projecte ua:emprende

Ver video de presentación El programa que impulsa el emprendimiento en la UNIVERSIDAD DE ALICANTE

 

Coneix els passos per a  emprendre amb èxit el teu negoci

Eina de maduració i acceleració d'idees empresarials

Contacta amb nosaltres mijantçant el formulari de contacte o per e-mail: uaemprende@ua.es

 

ESDEVENIMENTS

18/01/2019
PREMIS IMPULS A INICIATIVES EMPRESARIALS INNOVADORES 2019 UNIVERSITAT D'ALACANT

La Universitat d'Alacant va celebrar dijous passat, la Gala Impuls 2019 on es van donar a conèixer els guanyadors de l'última convocatòria dels Premis Impuls a iniciatives empresarials innovadores.

Enguany s'han rebut un total de 32 propostes: 6 en la modalitat A para projectes empresarials promoguts per personal docent, doctors o estudiants de doctorat, l'objecte del qual siga l'explotació comercial de resultats d'investigació de la UA; i 26 en la modalitat B, indicada per a projectes empresarials, promoguts per estudiants o titulats.

GUANYADORS DELS PREMIS IMPULS 2019

VÍDEO DE LA GALA

31/05/2019
JORNADA CDTI FINANÇAMENT PIMES I EMPRENEDORS 2019 NEOTEC

Recentment s'ha aprovat la convocatòria 2019 del Programa NEOTEC, dotada enguany amb 25 M%u20AC, amb la qual el Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial (CDTI) -organisme adscrit al Ministeri de Ciència, Innovació i Universitats- recolza projectes empresarials que requerisquen l'ús de tecnologies o coneixements desenvolupats a partir de l'activitat investigadora, en els quals l'estratègia de negoci es base en el desenvolupament de tecnologia pròpia.

El dilluns, 10 de juny, a les 12.30 hores, el PARC CIENTÍFIC D'ALACANT organitza juntament amb CDTI una jornada informativa sobre les iniciatives de suport a Emprenedors i Pimes Innovadores, on CDTI presentarà la nova convocatòria NEOTEC 2019.

28/03/2019
Jornada Emprendimiento i Recerca en Accessibilitat Digital | 4 d'abril

L'avanç tecnològic en la nostra societat, és imparable, molts són els sectors immersos en el procés de transformació digital. En aquest context disruptivo, és vital assegurar l'accessibilitat per a totes les persones, evitant barreres digitals dels nous productes, processos i serveis digitals.

La jornada Emprendimiento i Recerca en Accessibilitat Digital presentarà noves 'apps' accessibles desenvolupades per la Universitat d'Alacant, les últimes innovacions dutes a terme per grups de recerca, així com els projectes d'emprendimiento més rellevants en matèria d'accessibilitat.

 

Projecte ua:emprende


Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Twitter: https://twitter.com/ua_emprende

Facebook: https://www.facebook.com/uaemprende

E-mail: uaemprende@ua.es

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464